ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ "ІНВАСПОРТ"
м.Чернігів, вул.Шевченка,61, індекс 14035. ПН-ПТ з 8.00 до 17.00.
Телефони: +380462 613-052, +380462 613-053, e-mail: chernigovinva@ukr.net.
Керівник: ЛИТВИНЕЦЬ АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ (+380504650422)

КЗ "ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЮСШ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ"
Керівник: ПІТЕЛЬ ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ (+380938485536)

11:26
«Українські паралімпійці виступають на одному рівні з Великобританією, США, Німеччиною, Китаєм."

  Генеральний секретар Національного комітету спорту інвалідів України Олена Зайцева : «Українські паралімпійці виступають на одному рівні з Великобританією, США, Німеччиною, Китаєм. До речі, Україна на третій позиції. Всіх у світі це дивує: як так? До нас приїжджали і з Італії, і з Америки, і навіть з Китаю — вивчати досвід "Інваспорту", як Україна готує своїх спортсменів, майже не маючи гідних спортивних споруд. Чому в нас такі результати? Бо вибудована національна система "Інваспорт": кожен, хто бажає займатися спортом, хто хоче подивитися, що це таке, може це зробити. У нас створені умови, є забезпечення спортсменів державою.

  Коли в Україні тільки розпочинався паралімпійський рух, ніхто у світі про нас не чув. Іноземні спортсмени не знали, як правильно вимовляти назву нашої країни. Це почуття патріотизму надихає перемагати, щоби її прославити. Щоби її знали в світі. А ще один чинник — це президент НКСІУ, який все робить для розвитку фізкультури та спорту людей з інвалідністю, і для людей з інвалідністю взагалі. Те, що Валерій Сушкевич - сам спортсмен у минулому — безумовно, йому допомагає. Він знає, що потрібно спортсменам, і спортсмени це відчувають, відчувають його підтримку.

Наразі ми активно готуємося. Вже вибороли 96 ліцензій, і продовжується подальша боротьба. Під час карантину продовжували готуватися в різних умовах. Втім, хоч нещодавнє скасування Дефлімпійських ігор і було несподіваним, але це, сподіваємося, допоможе краще зосередитись на підготовці до Паралімпіади в Токіо.»

#200ДнівДоТокіо #Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Паралімпіада2020 #ВідРіоДоТокіо #BestTeam #СтопБруднимЗамовленнямПротиПаралімпійцівТаДефлімпійців #МиЄдині #ВашаПідтримкаНашаПеремога

@paraukrrowing

@paralympicfencingukraine

@ukraineparatriathlon

@ukwfencing

@parabadmintonukraine

@paraswimminglg

@kyivparaswim

@zakarpatya_paraswimming

@minmolodsport

Переглядів: 102 | Додав: ekaterina_7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar