ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ "ІНВАСПОРТ"
м.Чернігів, вул.Шевченка,61, індекс 14035. ПН-ПТ з 8.00 до 17.00.
Телефони: +380462 613-052, +380462 613-053, e-mail: chernigovinva@ukr.net.
Керівник: ЛИТВИНЕЦЬ АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ (+380504650422)

КЗ "ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЮСШ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ"
Керівник: ПІТЕЛЬ ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ (+380938485536)

17:04
Нагородження до Дня фізичної культури і спорту!

  Напередодні Дня фізичної культури і спорту України 10 вересня в облдержадміністрації вітали провідних спортсменів, тренерів та діячів фізичної культури і спорту області!

   За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, зразкове виконання службових обов"язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою Чернігівської обласної ради та нагрудним знаком до неї нагороджений БЕГОЯН АНАТОЛІЙ ТАТЕВОСОВИЧ - тренер-викладач з футзалу Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт"! 

    За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, зразкове виконання службових обов"язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджена БАБЕНКО КАТЕРИНА ВІКТОРІВНА - фахівець Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт"!

   За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, зразкове виконання службових обов"язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджений СЕРЕДА ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ - тренер-викладач з легкої атлетики Чернігівської обласної ДЮСШ осіб з інвалідністю!

  Щиро вітаємо з нагородами та бажаємо міцного здоров'я, благополуччя, цілеспрямованості, наснаги та успіхів у всіх починаннях!

 

Переглядів: 280 | Додав: ekaterina_7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0