ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ "ІНВАСПОРТ"
м.Чернігів, вул.Шевченка,61, індекс 14035. ПН-ПТ з 8.00 до 17.00.
Телефони: +380462 613-052, +380462 613-053, e-mail: chernigovinva@ukr.net.
Керівник: ЛИТВИНЕЦЬ АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ (+380504650422)

КЗ "ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЮСШ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ"
Керівник: ПІТЕЛЬ ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ (+380938485536)

11:16
Місце рівних прав та можливостей

    Ми знаходимось у Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України - у сучасному спортивному комплексі з інфраструктурою, якій немає рівних в Україні - та представляємо Вашій увазі сюжет #BroadcastMediaCenter про це місце сили та РІВНИХ ПРАВ І МОЖЛИВОСТЕЙ.

    Усі спортивні об'єкти та споруди Центру відповідають вимогам універсального дизайну, стандартам європейського та світового рівня і використовуються для підготовки членів збірних команд України до участі у національних і міжнародних змаганнях, Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, а також для фізкультурно-спортивної реабілітації людей з інвалідністю.

    Центр знаходиться на висоті 850 м над рівнем моря та славиться своїми лижними та біатлонними трасами, які пройшли сертифікацію Міжнародної федерації лижного спорту. Наразі вже є 6 різних діючих біатлонно-лижних трас довжиною від 1400 метрів до 5,5 км, які адаптовані для паралімпійців з порушеннями зору та ураженнями опорно-рухового апарату, а також спортсменів-дефлімпійців. Уся протяжність трас, за необхідності, може бути штучно засніжена сніговими гарматами та вкатана ратраками. І новинка від Центру - завершується будівництво ще однієї траси - трикілометрової лижеролерки, яка є альтернативою для тренувань не в зимовий час

  Справжня гордість Центру - сучасне біатлонне стрільбище на 30 мішенних установок для олімпійських видів спорту та 12 установок для паралімпійських видів (з спеціальними електронними мішенями для спортсменів з порушеннями зору та незрячих спортсменів;спортсмени з порушеннями зору чи повністю незрячі використовують рушниці, оснащені акустичною системою наведення та електронні мішені).

  На базі Центру є сучасний стадіон для лижних перегонів з боксами для підготовки лиж і проведення індивідуальних стартів, стартів гонок переслідування, мас-стартів та естафет.

   Наразі тут за підтримки Міністерства молоді та спорту України -

Міністерство молоді та спорту України, яке має безпосереднє відношення до будівництва та становлення Центру - з 19 по 23 січня проходить паралімпійський чемпіонат України з лижних перегонів та біатлону, а потім, одразу, з 23 по 27 січня змагальну естафету прийме дефлімпійський чемпіонат України з лижних перегонів.

   Трансляцію чемпіонату наживо забезпечує #BroadcastMediaCenter.

Дивіться відео зі змагань на ютуб-каналах «Invamedia», Національного комітету спорту інвалідів України, а також на офіційному сайті і фейсбук-сторінці Національного комітету спорту інвалідів України. Підписуйтесь на наші сторінки, ставте лайк цьому відео, поширюйте та перемагайте разом з нашими спортсменами!

Посилання на відео:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=223538802716952&id=114087320328768

Переглядів: 128 | Додав: ekaterina_7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0